Impresszum

Az Agrotrend.hu adatbázisait illetően mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése az Agrotrend Média Kft..-t illeti. Az Agrotrend.hu portálon található cikkek, leírások, adatbázisok informatív jellegűek, ezért jogalapnak nem tekinthetőek. Az Agrotrend.hu portál üzemeltetője az oldalon található tartalmakkal kapcsolatban sem jogi, sem kártérítési felelősséget nem vállal.

Az Agrotrend.hu kiadója az Agrotrend Média Kft. Copyright (c) 2015. Minden jog fenntartva.

Felelős kiadó:
Agrotrend Média Kft. 
8692 Szőlősgyörök, Arany János u.33
Mobil: +36 20 428 30 70

Cégjegyzékszám: 14-09-313032
Adószám: 24152905-2-14     
 

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.agrotrend.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az agrotrend.hu weboldalon található tartalom az Agrotrend Média Kft. („kiadó”) szellemi tulajdona.

Az Agrotrend.hu adatbázisait illetően mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése az Agrotrend Média Kft.-t illet meg.

Az Agrotrend Média Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az Agrotrend Média Kft.. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Agrotrend Média Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak előzetes egyeztetést követően lehetséges, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az Agrotrend.hu domain név, valamint az „agrotrend.hu” név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag az Agrotrend Média Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az MTI valamint az EPA  hírügynökségek a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Az Agrotrend Média Kft.. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.